Cornel Badulescu a fost demis, miercuri, din functia de antrenor al echipei feminine de handbal Otelul Galati, din cauza rezultatelor nesatisfacatoare inregistrate in Liga Nationala, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul clubului
Aceleasi surse au mai dezvaluit ca ultima infrangere, cea cu HC Zalau, scor 28-17, a fost cea care a dus la demiterea lui Badulescu. Tehnicianul avea un contract in care era stipulat ca in cazul unei demiteri, clubul este obligat sa ii plateasca salariul pe inca sase luni, dar si primele de joc. Cornel Badulescu avea un salariu de 7.000 de lei, iar echipa beneficiaza de un buget de 150.000 de lei lunar.

Cornel Badulescu era antrenorul echipei Otelul Galati din 2006 si a reusit in acest sezon calificarea Otelului in optimile Cupei Cupelor, unde formatia va intalni gruparea maghiara DVSC Aquaticum.
In Liga Nationala, Otelul este pe locul 5, cu 8 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.