Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, ca este dezamagit de modul in care unii dintre jucatorii sai au tratat partida cu FC Botosani din Cupa Romaniei, in ciuda faptului ca au reusit sa se califice in sferturi

"I-am certat putin la pauza, asta nu e atitudine de jucator de la Dinamo. Trebuie sa te respecti din moment ce esti jucatorul lui Dinamo. Am tratat superficial prima repriza. Au reintrat in normal dupa pauza, am facut un antrenament bun si le-am dat si posibilitatea unor baieti sa joace. Am reusit sa obtinem ce ne-am dorit, calificarea in sferturi", a spus Rednic la GSP TV dupa victoria cu FC Botosani, scor 3-1.

Tehnicianul afirma ca in ultimele zile s-a gandit mai mult la partida de etapa viitoare, cu Unirea Urziceni. "Meciul cu Urziceni este cel mai important pentru noi din acest tur si chiar daca azi am jucat cu FC Botosani ne-am gandit la meciul viitor. Am urmarit impreuna cu baietii jocul Unirii pe DVD, trebuie sa ne concentram. Avem mai multi indisponibili, sper ca macar pe Marius Niculae sa il pot folosi. Ialomitenii formeaza o echipa omogena, cu un antrenor foarte bun si care ia goluri putine".

Rednic s-a declarat incantat si de evolutia debutantului Dragos Grigore. "Grigore este un mare castig pentru noi, am reusit sa castigam si meciul, si un jucator. S-a accidentat in perioada de pregatire, dar sunt sigur ca va deveni un fundas foarte bun", a opinat antrenorul gruparii din Stefan cel Mare.

Atacantul Andrei Cristea, autor a doua goluri impotriva Botosaniului, s-a declarat multumit de evolutia sa, dar asteapta meciul din campionat cu Unirea Urziceni. "Am incercat sa imi fac treaba cat mai bine. Ne-am calificat, iar asa cum spune zicala, victoriile aduc victorii. Nea Mircea Rednic ne-a incurajat la pauza cand era 0-0 si asa am reusit sa jucam mai bine in partea secunda. Trebuie sa ne bucuram de aceasta reusita pentru ca avem mare nevoie de victorie si cu Urziceni. Eu incerc sa imi fac datoria, sa dau goluri, acum domnul Rednic va decide cine intra pe teren", a afirmat Cristea.

Liderul Ligii I, Dinamo, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a dispus de divizionara secunda FC Botosani, scor 3-1, intr-un meci disputat la Focsani. Formatia din Stefan cel Mare va disputa duminica, de la ora 21:00, derby-ul etapei a 15-a a Ligii I, impotriva Unirii Urziceni, cele doua grupari fiind clasate pe primele doua pozitii in clasament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.