Antrenorul lui CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat miercuri ca echipa sa va avea o misiune foarte grea in meciul cu Sportul Studentesc, din optimile de finala ale Cupei Romaniei, deoarece are probleme in faza defensiva, iar atacul nu este unul foarte prolific, informeaza site-ul campioanei

"Sportul Studentesc este o echipa foarte periculoasa si vom avea meci greu cu ei. Suntem detinatorii Cupei si va trebui sa ne facem jocul pentru a ne indeplini obiectivul: pastrarea trofeului. Momentan, echipa mea nu se apara cum ar trebui, primim gol foarte usor si apoi trebuie sa revenim. Totusi, am inceput sa avem mai multe ocazii de gol clare, muncite, construite, din care insa ratam destul de multe", a spus Trombetta.

Tehnicianul italian a dat ca exemplu partida din etapa precedenta, cu FC Brasov, scor 1-1: "Partida de la Brasov a fost un exemplu clar de combinatie intre ghinion si executii mai putin reusite: am lovit bara de trei ori. Trebuie sa castigam cu Sportul Studentesc si cred ca vom avea resurse pentru a invinge si in ultimele trei partide din acest tur de campionat"

Trombetta a mai spus ca De Sousa si Tony, accidentati in meciul cu Bordeaux din urma cu o saptamana, nu si-au revenit inca, Pereira si Stancioiu vor ramane acasa pentru a se odihni si vor lucra cu preparatorul fizic in vederea partidei de duminica cu FC Arges, in timp ce Dani are o problema si nu va face nici el deplasarea.

Partida Sportul Studentesc-CFR Cluj, din optimile de finala ale Cupei Romaniei, se va disputa joi, de la ora 20:30, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.