„Munti“ incearca sa-l treaca pe linie moarta pe Pedrazzini si sa distruga „bisericutele“. „Neamtul” vrea sa se descotoroseasca de italian, pentru ca acesta este prieten la catarama cu grupul de jucatori stelisti specializati in “sapaturi”.

La venirea sa in Ghencea, Dorinel Munteanu era privit ca urmatoarea victima a patronului Gigi Becali, cel mai mare “killer” de antrenori din Romania.

“Neamtul” a afisat de la inceput un aer spasit in fata patronului, atat la conferintele de presa, cat si la intalnirile de la club, ceea ce a alimentat speculatiile ca ar fi doar o marioneta in mainile lui Becali.
“Este total gresit ceea ce s-a scris despre Dorinel. Fata de cand era jucator aici s-a mai smecherit. Cred ca experientele lui cu Paszkany, Porumboiu sau Penescu i-au deschis mintea. Se pare ca are pregatit un plan de actiune, deja face curatenie”, ne-a marturisit un angajat al Stelei.

Principala problema a lui Dorinel e cea a “bisericutelor” create in echipa si la club. Informatiile din vestiar ajung imediat la urechile lui Gigi Becali, de cele mai multe ori intr-o maniera tendentioasa.
Asa au patit Hagi si Lacatus, care erau mereu criticati de anumiti jucatori.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.