Fostul manager general al formatiei italiene Juventus, Luciano Moggi, risca sase ani de inchisoare, dupa ce a fost acuzat ca s-a folosit de o agentie de manageriat pentru a manipula piata de transferuri, a anuntat marti un procuror italian, relateaza NewsIn

Un judecator va decide in luna ianuarie a anului viitor daca Moggi, alaturi de fiul sau Alessandro, dar si fiul selectionerul Marcello Lippi, David, sunt vinovati in procesul in care mai sunt acuzate alte trei persoane.

Luciano Moggi, in varsta de 71 de ani, a primit in 2006 o suspendare pentru cinci ani din cauza faptului ca a trucat mai multe partide si risca un proces separat pentru aceasta infractiune.

Alessandro Moggi, care a condus firma de impresariat Gea World, risca cinci ani de inchisoare, in timp ce Davide Lippi poate fi condamnat la 16 luni de inchisoare, a spus in fata tribunalului procurorul Luca Palamara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.