Portarului rapidist Danut Coman i-a fost acceptata, marti, cererea de a deveni jucator liber de contract de catre Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor a FRF, informeaza NewsIn.

Fotbalistul depusese memoriu saptamana trecuta dupa ce Rapid nu ii achitase salariul de peste 60 de zile.

Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor va obliga clubul Rapid si la plata ratelor contractuale, la care se adauga si taxa de procedura, in ciuda faptului ca portarul a devenit si liber de contract. Formatia giulesteana poate face recurs in urmatoarele cinci zile la decizia FRF.

Goalkeeperul a anuntat ca, desi a devenit liber de contract, va avea o ultima discutie cu oficialii giulesteni pentru a continua la Rapid. "Chiar daca sunt declarat liber de comisie, eu vreau sa mai am o discutie cu conducerea administrativa", a afirmat acesta.

Contractul portarului Danut Coman cu Rapid expira la finalul sezonului 2008/2009, insa a refuzat in repetate randuri prelungirea intelegerii din cauza faptului ca nu s-a inteles la bani cu oficialii giulesteni.

In acest sezon, el nu a evoluat niciun minut pentru Rapid, iar la 16 septembrie a fost trimis la echipa a doua dupa un conflict cu directorul general Constantin Zotta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.