Presedintele Consiliului de Administratie al Rapidului, Constantin Toma, a anuntat, marti, printr-un comunicat de presa, ca niciunul dintre conducatorii clubului nu a demisionat din functie, infirmand informatiile aparute in cursul aceleiasi zile.

Toma afirma ca impreuna cu restul conducatorilor gruparii giulestene va continua munca si va face tot posibilul pentru a reglementa situatia financiara. "Nimeni nu a demisionat si toti cei care fac parte din conducerea clubului depun toate eforturile ca situatia referitoare la salariile jucatorilor sa se reglementeze in cel mai scurt timp posibil", spune Toma, care ii roaga pe fotbalisti, conducerea tehnica, angajatii clubului si suporteri "sa aiba incredere ca situatia nefericita prin care clubul Rapid trece acum se va rezolva foarte curand si toti membrii CA depun toate eforturile pentru solutionarea acestor probleme".

Afirmatiile lui Toma intra in contradictie cu declaratiile date marti de Constantin Zotta, in care acesta a anuntat ca si-a inaintat demisia din CA si din cea de director general, dar va mai ramane la club timp de 60 de zile. "Domnul Toma poate da un raspuns in ceea ce priveste demisia celor din conducerea clubului. Voi mai ramane la club timp de 60 de zile. Regret ca ma despart de Rapid pentru ca sunt aici de 8 ani. Am si eu nevoie de o perioada de pauza", a spus Zotta la GSP TV.

Constantin Toma a infirmat si declaratiile oferite pentru NewsIn, sub protectia anonimatului, de un membru al CA, in care George Copos era considerat principalul vinovat pentru situatia in care se afla clubul, respingand total continutul articolului.

Manea: 'Eu voi fi ultimul care va pleca din Giulesti'

Mircea Sandu: 'Rapid ar putea retrograda din cauza problemelor financiare'

Maftei: 'Cei din conducere au demisionat? Sa fie sanatosi!'
Zotta, Bunea si Toma au demisionat de la Rapid


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.