Procedurile prevazute pentru ca gruparea din Stefan cel Mare sa-si poata moderniza arena sunt extrem de complicate si de durata, astfel incat este foarte putin probabil ca echipa lui Rednic, in cazul in care castiga titlul, sa joace in Liga Campionilor in "Groapa".
Presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a declarat ieri ca urmeaza sa fie publicata o Hotarare de Guvern pentru organzarea unei licitatii de concesionare a lucrarilor la stadionul Dinamo, care ar implica si folosirea arenei pe o perioada de 49 de ani de catre castigatorul licitatiei.

"Dupa ce se aproba Hotararea de Guvern apare un alt pas care trebuie facut. Va fi nevoie de o licitatie pentru concesionare in termen de 50 de zile. Nu se concesioneaza imediat.

Deci va fi publicata o Hotarare de Guvern in care se specifica faptul ca un anumit perimetru din parcul sportiv se concesioneaza pentru lucrari de consolidare si modernizare. Nu e vorba de schimbarea proprietarului, ci doar de o concesiune pentru a fi terminate lucrarile.

Va fi vorba de o concesiune pe o perioada de 49 de ani", a declarat Marcel Popescu. Presedintele Clubului Sportiv Dinamo, proprietarul parcului sportiv din Soseaua Stefan cel Mare, spune insa ca mai sunt si alte probleme. "Sigur ca poate participa la licitatie si altcineva in afara de societatea care administreaza clubul de fotbal. Asa e legea. Eu m-am uitat pe Monitorul Oficial, dar deocamdata nu a aparut Hotararea de Guvern. Exista insa discutii. Ne-ar usura si noua munca daca s-ar concesiona stadionul, fara pista de atletism, care ar urma sa ramana in concesiunea noastra."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe