Centrul nationalei Romaniei si al echipei Gyor, Aurelia Bradeanu, a anuntat, luni, ca este insarcinata si, pentru moment, isi va intrerupe activitatea sportiva atat la formatia tricolora, cat si la clubul maghiar, a declarat, pentru NewsIn, selectionerul Radu Voina

"M-a sunat dimineata (n.r.luni) Aurelia si mi-a spus ca e insarcinata si ca nu mai poate juca la nationala. Nu am putut decat sa o felicit si sa-i doresc celui mic care va veni sa fie sanatos. Pentru nationala orice pierdere este grea. Deja am chemat-o pe Oana Soit avand in vedere ca Aurelia nu mai vine", a explicat Radu Voina.

Aurelia Bradeanu este cea de-a doua handbalista care isi anunta astfel absenta la Campionatul European din Macedonia, dupa ce Ionela Galca si-a anuntat retragerea din prima reprezentativa.
Inaintea turneului final din Macedonia, selectionata tricolora va participa la Cluj, la Trofeul Carpati. Lotul convocat de Radu Voina pentru aceasta competitie: Luminita Hutupan-Dinu, Tereza Tamas Paslaru, Paula Ungureanu - portari; Camelia Balint, Valentina Elisei Ardean, Ramona Maier, Catalina Cioarec, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Oana Soit, Narcisa Lecusanu, Melinda Geiger, Carmen Amariei, Steluta Luca, Daniela Crap, Clara Vadineanu, Oana Manea, Ionela Galca si Florina Barsan.

Ionela Galca a declinat aceasta convocare spunand ca "temporar" nu mai participa la actiunile nationalei.

Programul Trofeului Carpati:
Vineri, 21 noiembrie: Germania-Ucraina (ora 17:00); Romania-Croatia (ora 19:00);
Sambata, 22 noiembrie: Croatia-Germania (ora 17:00); Romania-Ucraina (ora 19:00);
Duminica, 23 noimebrie: Ucraina-Croatia (ora 10:00); Romania-Germania (ora 12:00).

Meciurile nationalei tricolore vor fi transmise in direct de Sport.ro.
In programul elevelor antrenate de Radu Voina mai sunt si doua meciuri amicale cu Serbia, pe 28 si 29 noiembrie, in drumul spre Campionatul European de Handbal din Macedonia (2-14 decembrie).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.