Meciul amical dintre selectionatele de tineret ale Romaniei si Bulgariei, programat pe data de 19 noiembrie la Caracal, va fi arbitrat de o brigada condusa de Aurelian Bogaciu, ajutat de asistentii Daniel Dejmetrescu si Adrian Ghinguleac, a anuntat luni FRF

Arbitrul de rezerva al acestui meci va fi Adrian Comanescu.
Antrenorul Emil Sandoi va anunta componenta lotului de 20 de jucatori dupa disputarea optimilor Cupei Romaniei. Convocarea lotului este stabilita pentru duminica, 16 noiembrie, la Centrul de Fotbal Mogosoaia.

Amicalul Romania-Bulgaria este primul joc al noii generatii a tricolorilor U21, dupa recenta ratare a calificarii la barajul de accedere la turneul final al CE 2009, in urma meciului pierdut la Iasi, in fata nationalei Tarii Galilor.

Partida amicala dintre selectionatele de tineret ale Romaniei si Bulgariei se va disputa miercuri, 19 noiembrie, de la ora 14:00, la Caracal si va fi transmisa in direct de TVR 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.