Universitatea Craiova s-a impus, vineri, cu scorul de 2-0 in fata Gloriei Buzau, dupa un meci jucat in deplasare, in etapa a 14-a, si a urcat pe locul 3 in clasamentul Ligii I, transmite corespondentul NewsIn

GLORIA BUZAU - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-2 (Woobay 2, Dina 68)

Gloria Buzau: Arcaba - Dias, Diogo, Vlaicu, Dino Eze - Tafer (Sagna 69), Moreira, Tavares, Russiano (Falardo 46) - Litu, Bicfalvi (Jaber 46). Antrenor: Mario Marinica.

Universitatea Craiova: Bornescu - Dananae, Mitchell, Gaman, Rose - Woobay (M. Costea 84), Stoica, Dilevski, Fl. Costea (Gangioveanu 46) - Prepelita, Stoianof (Dina 67). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonase galbene: Dias 54, Litu 65 / Stoianof 44, Rose 54, Dilevski 56
Arbitri: Sorin Corpodean - Bogdan Velicu, Sebastian Stoianof
Stadion: Gloria; Spectatori: 4.000

Cum s-au marcat golurile:
0-1, min. 2: Craiova a descis scorul inca din secunda 70 a meciului, dupa ce Woobay a sutat de la marginea careului spre poarta lui Arcaba, iar balonul a fost deviat in propria poarta de Vlaicu.
0-2, min. 68: Dina a marcat cu capul peste portarul Arcaba, dupa o centrare venita de la Woobay, in urma unui contraatac.

Universitatea Craiova a acumulat dupa acest meci 25 de puncte si a urcat pe locul 3, devansandu-le pe CFR, Steaua si FC Timisoara, care au insa cate un joc mai putin disputat.

Gloria Buzau ramane si dupa acest meci pe ultimul loc, cu doar doua puncte adunate in cele 14 etape disputate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.