Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat vineri ca formatia sa are mare nevoie de puncte si va face tot posibilul pentru a obtine victoria in meciul cu CS Otopeni, transmite corespondentul NewsIn

"Suntem in foame de puncte. Ne dorim mai mult de la acest meci. Avem doar o singura varianta, victoria, pe care speram sa o obtinem", a spus Moldovan, care a adaugat: "Ma bazez pe jucatorii mei, care sustin ca si-au revenit dupa perioada nefasta. Cred ca victoria obtinuta in fata Iasiului i-a descatusat si pot face un meci bun in fata Otopeniului".

Viorel Moldovan a mai afirmat ca Otopeniul este o echipa incomoda, care merita mai mult decat pozitia actuala din clasamentul Ligii I. "Avem o echipa imprevizibila, dar speram sa contracaram jocul lor si sa reusim o noua victorie in campionat. Cred in potentialul acestei echipe care poate atinge obiectivul, acela de a fi intre primele cinci din Liga I", a opinat Moldovan.

FC Vaslui nu ii va putea folosi in acest meci pe Aliuta, Danut Munteanu, Andronic si Razvan Neagu, care a suferit o entorsa la genunchi in partida cu Poli Iasi, si va fi nevoit sa stea departe de gazon pentru o perioada mai lunga de timp.

Meciul CS Otopeni - FC Vaslui, din etapa a 14-a a Ligii I, se va juca duminica, de la ora 19:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.