Conform unor surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, pe Dinel Staicu l-a strafulgerat inca o idee geniala: ramane la Craiova, vinde jucatori si cumpara un loc in A.

Cica a schimbat planul de a-i vinde echipa lui Netoiu (dupa ce-si pusese contabilii sa curete firma de impuritati, ca s-o predea Comandantul) si se gandeste acum la o varianta care sa-i puna de tot cu botul pe labe pe procurorii PNA: ramane cu Universitatea in Divizia A. Staicu si-ar fi facut publica intentia in prezenta unui ciopor de amici, la terasa Roma din Craiova, al carei patron e ginerele Cristi Staicu (fost Zare). "Ne-a zis ca prefera sa dea vreo patru-cinci jucatori, pe care sa-si scoata banii si apoi sa cumpere un loc in Divizia A. Asa ca, acum, indiferent cine va fi patron, Craiova va evolua si la anul in Divizia A", ne-a relatat un apropiat al lui Dinel. Se pare ca Dinel ii va vinde mai intai pe Plesan si pe Moti, pentru a avea bani de cumparat loc in Divizia A de la Jiul Petrosani, CS Otopeni sau de la Pandurii Targu Jiu.

LICITATIE PENTRU PLESAN

Dinel manifesta de ieri o siguranta iesita din comun. Si Netoiu, si Gigi Becali, dar si cateva cluburi din strainatate au declansat o licitatie salbatica pentru Plesan, astfel incat "scorul" minim e dintr-un foc un milion de dolari. Daca ii va vinde si pe Moti, Guso, Daouda si Ilie Iordache, Staicu va ramane in primul esalon cu un lot de ciurucuri. Cu care va avea sanse si mai mari sa naufragieze si mai rapid in Divizia B.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.