Jucatorii echipei Universitatea Craiova Mihaita Plesan, Mariko Daouda si Adnan Guso au dezmintit, luni, informatiile potrivit carora ar fi semnat contracte cu gruparea Dinamo Bucuresti. "Nu am vorbit si nu am semnat nici un contract cu Dinamo. Nu ma intereseaza in acest moment decat situatia de la Universitatea Craiova. Am spus-o si o repet: daca voi pleca de la Stiinta, voi pleca numai afara", a subliniat Plesan. Jucatorul oltean a mentionat ca pentru el Steaua este un subiect incheiat.

"Am vazut ca-si manifesta domnul Becali interesul sa merg in Ghencea. In urma cu ceva timp spuneau ca Plesan nu are valoare de Steaua", a afirmat Plesan. Portarul bosniac Adnan Guso a negat, la randul sau, ca ar fi semnat deja cu Dinamo. "Daca voi pleca de la Craiova, voi pleca in strainatate. Am oferte atat din Romania, cat si din afara. Astept sa vad ce se va intampla cu Craiova si in vara voi decide. Nu am semnat nimic cu nimeni", a precizat Guso.

Fundasul ivorian Mariko Daouda a declarat ca gruparea Dinamo a fost interesata de transferul sau in urma cu un an, dar ca de atunci nu a mai fost contactat de nimeni de la clubul bucurestean. Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a declarat ca, si daca ar fi semnat contract cu Dinamo, asa cum s-a anuntat in presa despre Guso, Daouda, Cosmin Moti, Plesan si Ilie Iordache, acest lucru nu ar insemna ca transferurile au fost perfectate.

"Inca nu am vorbit cu jucatorii, dar o voi face in urmatoarele zilei. Nu ma intereseaza daca au fost si au vorbit cu cei de la Dinamo sau daca au semnat contracte. Si eu am semnat cu jucatori precum Pascovici, Narcis Raducan si altii, dar transferurile nu s-au concretizat, deoarece cluburile nu s-au inteles. La finalul campionatului vom vedea care este situatia fiecarui jucator in parte", a afirmat Staicu, cel care a adaugat ca in ultimele patru-cinci zile nu a mai discutat cu vicepresedintele FC Dinamo, Gigi Netoiu, in legatura cu preluarea Universitatii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.