FOSTUL ANTRENOR DE LA CHELSEA E MASOCHIST

Claudio Ranieri are mari sanse de a deveni antrenorul Romei in urmatorul sezon si ar dori sa il aduca acolo si pe Adrian Mutu. Ceilalti candidati, Serse Cosmi si Zdenek Zeman, par a nu mai fi in pole-position, mai ales dupa ce Rosella Sensi, fiica patronului Romei, administrator delegat al clubului, a anuntat ca "Roma trebuie sa fie antrenata de un roman".

Prezenta lui Ranieri in tribuna, duminica, la derby-ul "aranjat" intre cele doua echipe din Capitala, este mai mult decat o indicatie. In momentul de fata "somer", dupa ce a fost dat afara de la Valencia, in urma eliminarii din Cupa Uefa, in fata Stelei, expertul tehnician a inceput sa discute cu conducerea clubului despre noile achizitii.

PRIMUL PE LISTA

Primul pe lista este Adrian Mutu, jucator pe care l-a dorit in mod special la Chelsea. Va mai amintiti cand Ranieri il numea pe atacantul roman "Sarpele"? Pentru Adrian ar fi o solutie fantastica: sa joace pentru echipa giallorossa, unde ar avea mari sanse sa joace titular, avand in vedere plecarea lui Cassano la Juve.

E adevarat ca de la Roma vor pleca multi jucatori de valoare, printre care, mai mult ca sigur, si Chivu (Inter e la un pas de a-l cumpara, contra unei sume de 15 milioane de euro), dar baza ramane. Astfel, atacul va fi format din Totti, Montella si Mutu, cu alte cuvinte, punctul forte al echipei va fi faza ofensiva.

LIBER IN FATA

Ranieri este clasicul antrenor italian, care mai intai de toate se apara, dar in atac lasa liberi jucatorii de mare talent. Cu alte cuvinte, toti in aparare si mingea la Totti, care va trebui sa inventeze pentru Mutu si Montella. Asadar, se anunta un sezon de jumatatea clasamentului pentru Roma, cu aspiratii la locul patru, care asigura prezenta in paradisul Ligii Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.