Actionarul Rapidului, George Copos, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca nu crede faptul ca portarul Danut Coman a depus memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract, dupa ce nu si-a primit drepturile finaciare de mai multe luni

"Nu cred ca Dani Coman si-a depus memoriu pentru a deveni jucator liber de contract. E fara precedent la Rapid, niciun jucator pana acum nu a facut asa ceva. Refuz sa cred. Repet, nu cred, nu cred, nu cred", a spus Copos.

Directorul general adjunct al Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca portarul Danut Coman a depus un memoriu la Federatia Romana de Fotbal pentru a deveni liber de contract.
Intrebat cand se va intalni cu Fathi Taher pentru clarificarea situatiei de la Rapid, Copos a replicat: "Am vazut ca a zis ca o sa ne vedem miercuri sau joi. Eu il astept, mai ies din cand in cand in usa biroului sa vad daca vine, dar pana acum nu a venit. Eu il astept, raspund la toate telefoane, dar el nu m-a sunat".

Omul de afaceri iordanian Fathi Taher a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca miercuri sau joi se va intalni cu George Copos pentru a clarifica situatia de la nivelul conducerii Rapidului. In luna martie, Fathi Taher si George Copos au semnat un act prin care omul de afaceri iordanian urma sa achizitioneze pana in luna septembrie 80% din actiunile clubului Rapid, lucru care nu s-a intamplat din motive pe care niciuna dintre cele doua parti nu le-a precizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.