"Sunt convinsa ca ar putea fi jocuri de culise. Pe mine nu ma caracterizeaza, iar daca vor aparea eu nu pot decat sa spun ca sunt mandra de echipa mea, care a fost alaturi de mine. Eu am incredere in programul meu si nu imi e teama de concurenti mei. Concurenta te face sa fi mai bun decat esti si sa faci lucrurile mai bine", a spus fosta tenismena l a evenimentul la care si-a expus programul pe care vrea sa il desfasoare in cazul in care va fi aleasa presedinte al FRT.

La intalnire au fost invitati mai multi antrenori de tenis dar si fosti tenismeni. Antrenoarea Soranei Carstea, Alina Tecsor, fosta tenismena Catalina Carstea, dar si Dinu Pescariu au fost alaturi de Ruxandra Dragomir. Candidata la sefia FRT l-a mai avut alaturi si pe patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, care a declarat: "In cazul in care ea va fi presedinta Federatiei Romane de Tenis eu voi sprijini acest sport".

La presedintia Federatiei Romane de Tenis candideaza Ruxandra Dragomir, Florin Segarceanu, Dumitru Haradau si Mihai Rusu, iar alegerile sunt programate pe 11 noiembrie.