Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat joi ca jucatorii sai au facut deja uitat esecul din partida cu Olympique Lyon, iar acum se gandesc doar la meciul din campionat cu Rapid, dar tehnicianul sustine ca va opera schimbari in randul formatiei, informeaza site-ul vicecampioanei.

"La fotbal, bucuriile si supararile trec repede si noi deja ne gandim la meciul cu Rapid. Vrem sa ne linistim, sa vedem ce am facut bine si ce am facut rau. Probabil ca vor fi si schimbari in echipa, dar acum nu stiu exact ce si cum. Probabil voi incerca sa apelez la jucatorii care nu au fost trecuti pe lista UEFA (n.r. Rada, Vatca, Abel Moreno, Neaga, Ionescu, Ochirosii si Pedriel), iar eu am incredere ca toti fotbalistii isi vor reveni din toate punctele de vedere", a declarat Dorinel Munteanu pe Aeroportul Henri Conada, la sosirea de la Lyon.

Antrenorul a spus ca dupa meciul cu Lyon i-a incurajat pe jucatori si le-a spus ca au facut o partida buna: "Am jucat bine, dar am luat doua goluri pe final de reprize. Lyon este foarte puternica, dar eu sunt sigur ca nivelul jucatorilor mei nu este cel din meciul cu francezii. Cred ca in multe faze arbitrajul ne-a dezavantajat".

Munteanu a adaugat ca nu va lua masuri impotriva lui Zapata, chiar daca portarul a gresit la primul gol al celor de la Olympique Lyon, si a mai afirmat ca formatia sa va face tot posibilul pentru a termina pe locul trei in grupa si a ajunge in primavara europeana, in Cupa UEFA.

Steaua a pierdut miercuri partida cu Olympique Lyon, scor 0-2, si nu mai are nicio sansa de calificare in optimile de finala ale Ligii Campionilor, pentru ca echipele de pe primele doua locuri au sapte puncte avans, cu doua etape inainte de finalul fazei grupelor.

Clasamentul Grupei F: 1. Olympique Lyon 8p (10-6), 2. Bayern Munchen 8p (6-2), 3. Fiorentina 3p, 4. Steaua 1p.

Etapa urmatoare din faza Grupei F se va disputa pe 25 noiembrie, cand vor avea loc meciurile Bayern Munchen-Steaua si Fiorentina-Olympique Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.