Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat agentiei NewsIn, ca prestatia portarului Robinson Zapata este inconstanta, si adauga ca goalkepeerul columbian este vinovat pentru toate golurile primite de echipa sa in Liga Campionilor si de aceea trebuie inlocuit din poarta Stelei.

"Zapata trebuie schimbat mai de mult din poarta Stelei. El face un meci bun, iti ia ochii, si dupa aceea face trei de te nenoroceste. Este de vina pentru toate golurile pe care Steaua le-a primit in Liga Campionilor. Steaua are acum in lot portari de o valoare cel putin egala cu Zapata (n.r. Cornel Cernea, Cosmin Vatca)", a spus Dragomir.

Oficialul LPF ii sfatuieste pe conducatorii din Ghencea sa nu renunte la Kapetanos in iarna, deoarece nu vor gasi alt atacant mai bun decat fotbalistul adus gratis de la AEK Atena: "Eu le zic celor de la Steaua sa il bage mai des in teren pe Kapetanos si sa nu ii dea drumul in iarna, pentru ca nu gasesc ei alt atacant mai bun in toata lumea asta".

Pantelis Kapetanos a fost pentru prima data titular pentru Steaua intr-un meci de Liga Campionilor, dupa ce in primele trei partide din Grupa F atacantul nu a jucat decat 19 minute.

Seful Ligii a criticat evolutia jucatorilor introdusi de Dorinel Munteanu pe parcursul jocului de la Lyon: "Nu cred ca Munteanu a gresit tactica cu francezii. Doar pe Lovin cred ca trebuia sa-l introduca titular, pentru ca de Semedo nu imi place cum joaca, iar pe Dayro Moreno de ce sa-l bage, sa joace bambilici? A intrat si a facut numai floricele. Dupa pererea mea, Szekely nu a facut un joc rau".

Dumitru Dragomir a incheiat spunand ca Steaua nu putea realiza mai mult in partida cu Lyon, deoarece diferenta de valoare este una uriasa: "Atat a putut Steaua. Asta e diferenta de valoare si de bugete dintre cele doua echipe, Lyon are 200 de milioane, iar Steaua 20 de milioane. Ce ii lipseste Stelei? Exact jucatorii pe care ii au francezii".

Clasamentul Grupei F: 1. Olympique Lyon 8p (10-6), 2. Bayern Munchen 8p (6-2), 3. Fiorentina 3p, 4. Steaua 1p.

Etapa urmatoare din faza Grupei F se va disputa pe 25 noiembrie, cand vor avea loc meciurile Bayern Munchen-Steaua si Fiorentina-Olympique Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.