Echipa din Ghencea a pierdut cu 0-2 la Lyon, in Liga Campionilor, iar fotbalul romanesc are si in acest an sanse infime sa depaseasca stadiul de palton

  • Dupa cele cinci formatii care au parasit in corpore Cupa UEFA, CFR a ruinat impresia buna din meciurile cu AS Roma si Chelsea printr-o dubla infrangere cu Bordeaux.
  • “Valoarea si-a spus cuvantul. Lyon-ul este mult peste Steaua, este o victorie asteptata. Zapata a luat un gol usor, a gresit. A fost un gol pe mijlocul portii. E greu sa primesti un astfel de gol", a comentat Piturca infrangerea Stelei.
  • Revenind la meciul de la Lyon, suporterii Stelei s-au intrebat retoric in finalul primei reprize “Unde este Zapata de altadata”, dupa ce portarul columbian a scapat in poarta o minge sutata destul de modest de brazilianul Juninho din lovitura libera. Alergand macar dupa o remiza, stelistii au mai scos inca o data mingea din poarta pe finalul meciului, la golul lui Reveillere. In celalalt meci al grupei, Fiorentina a remizat cu Bayern München pe propriul teren, 1-1, golul gazdelor fiind marcat de Mutu in primele minute.
OLYMPIQUE LYON - STEAUA 2-0 (Juninho 44, Reveillere 89)

Olympique Lyon: Lloris - Reveillere, Cris, Boumsong, Grosso - Makoun, Toulalan, Juninho - Keita (Delgado 70), Benzema (Piquionne 83), Ederson (Kallstrom 70). Antrenor: Claude Puel.
Steaua: Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin - Radoi, T. Gomes - Nicolita, B. Stancu (D. Moreno 59), Szekely (Semedo 46, Arthuro 81) - Kapetanos. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonase galbene: Cris 30, Juninho 78 / Kapetanos 30, B. Stancu 34, Goian 59
Arbitri: Manuel Mejuto Gonzalez - Juan Carlos Yuste Jimenez, Javier Hugo Novoa Robles (toti din Spania)
Stadion: Stade Gerland (Lyon); Spectatori: 37.243

Cum s-au marcat golurile:
1-0, min. 44: Juninho a inscrisdin lovitura libera de la peste 30 de metri, Zapata a vazut mingea prea tarziu si nu a mai putut interveni.
2-0, min 89: Patrundere a lui Reveillere pe partea dreapta spre centru cu concursul aparatorilor 'militari', incheiat cu un sut in vinclu de la circa 16 metri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.