Atacantul lui Dinamo, Ionel Danciulescu, a declarat, miercuri, ca isi doreste foarte mult sa marcheze in partida de sambata cu FC Timisoara, din etapa a 14-a, iar victoria este singurul rezultat pe care il ia in calcul deoarece ar mentine formatia din Stefan cel Mare pe primul loc in clasament

"Sper sa inscriu la Timisoara pentru ca nu am mai dat gol de doua etape. E important sa obtinem o victorie in acest meci. La Timisoara e greu, ca intotdeauna, e un meci aparte. Ei incearca de fiecare data sa ne invinga pentru ca este cunoscut faptul ca nu ne-au mai batut de ceva vreme. Vom avea in fata un public ostil, dar asta ne va motiva si vom juca pentru a invinge pentru ca ne dorim victoria cu orice pret la Timisoara. Stim ca nu ne e usor, mai ales ca Timisoara nu a pierdut niciun meci pe teren propriu in acest sezon", a spus Danciulescu.

Jucatorul de 32 de ani a vorbit si despre penalizarea de 6 puncte a banatenilor, care ar fi fost liderul campionatului in caz contrar. "Asta nu ne intereseaza pe noi. Acum noi suntem pe primul loc si nu e vina noastra ca au fost ei depunctati. Eu as fi de acord ca sa primeasca punctele inapoi pentru ca le-au obtinut pe teren, dar nu depinde de mine", a opinat acesta.

Danciulescu a comentat si zvonurile conform carora portarul Rapidului, Danut Coman, ar putea ajunge in Stefan cel Mare din iarna. "Nu stiu absolut nimic despre asta. E pacat pentru ca in primul rand el ar trebui sa joace acolo la Rapid, un club pentru care a facut multe. Noi, aici, il primim cu bratele deschise, dar e greu sa ajunga la Dinamo. Mult mai important este ca cei de la Rapid sa isi intoarca fata spre el si sa se bazeze din nou pe serviciile sale", a conchis golgheterul dinamovist.

La sedinta de pregatire pe care liderul Ligii I a efectuat-o miercuri, fundasul brazilian Julio Cesar a plecat la vestiare dupa putin timp din cauza unor probleme medicale, in timp ce Marius Niculae a efectuat doar alergari usoare alaturi de tatal sau, Constantin Niculae, preparatorul fizic al ros-albilor.

In alta ordine de idei, golgheterul lui Dinamo din acest sezon, Florin Bratu, cu sapte reusite, a revenit miercuri in Romania dupa ce la finalul lunii trecute a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi. "Ma bucur ca am trecut cu bine peste aceasta operatie. De joi voi incepe programul de recuperare si sper ca la meciul retur cu Steaua din campionat sa revin pe teren pentru ca am fost dezamagit ca am obtinut doar un egal. Mi-as fi dorit sa fiu si eu pe teren si sa castigam", a afirmat si internationalul de 25 de ani.

Partida FC Timisoara-Dinamo, din etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa sambata de la ora 20:30 pe stadionul Dan Paltinisanu. In clasament, gruparea lui Rednic ocupa primul loc, cu 29 de puncte, in timp ce Timisoara se afla pe 3, cu 24 de puncte, insa daca nu ar fi primit penalizarea de 6 puncte dupa scandalul palmaresului, ar fi avut cu un punct mai mult decat fotbalistii din Stefan cel Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.