Directorul general al Otelului, Marius Stan, a declarat, miercuri, ca formatia galateana are mari probleme financiare si ar putea fi reziliate contractele mai multor jucatori din aceasta cauza, transmite corespondentul NewsIn

"Clubul trece prin cea mai neplacuta situatie din punct de vedere financiar. Din aceasta cauza e posibil sa fie reziliate mai multe contracte, dar speram sa nu ajungem acolo fiindca ar fi un dezastru pentru noi", a spus Stan.

In ceea ce priveste partida cu Unirea Urziceni, Stan a afirmat ca se multumeste si cu un rezultat de egalitate. "Urziceniul este la fel de buna ca Steaua si CFR, nu degeaba e pe locul 2 in campionat. Ne-am multumi si cu un egal", a afirmat oficialul galatean.

Marius Stan a mai precizat ca nu vrea sa ii urmeze exemplul omologului sau de la Urziceni, Mihai Stoica, si sa stea pe banca de rezerve in timpul meciurilor. "Nu stau pe banca fiind imi doresc sa traiesc mult. Daca as fi acolo, i-as eclipsa pe multi prin comportamentul meu, asa ca ma asez in tribuna", a conchis acesta.
Partida Unirea Urziceni-Otelul Galati, din etapa a 14-a a Ligii I, este programata sa se dispute vineri, de la ora 20:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.