Mijlocasul lui CFR Cluj, Eugen Trica, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca obiectivul echipei sale este calificarea in primavara europeana in Cupa UEFA, dar pentru asta trebuie sa invinga pe AS Roma la Cluj, in penultima etapa a grupei

"Toata lumea zice ca totul s-a pierdut, dar eu cred ca nu trebuie sa disperam, nu este nimic pierdut. Noi am obtinut rezultate mari cu echipele mari. S-a zis ca Bordeaux este o echipa accesibila, dar nu a fost deloc asa. Mai avem doua meciuri si trebuie sa ne calificam mai departe. Meciul decisiv este cel cu AS Roma, trebuie sa-i batem si sa ne indeplinim obiectivul, calificarea in Cupa UEFA. Nu ma intereseaza ca italienii si-au revenit, suntem obligati sa invingem", a spus Trica, dupa care a completat ca in evolutia echipei nu s-a vazut lipsa sa de pe teren: "CFR are multi jucatori valorosi si nu s-a observat ca nu am fost eu in teren".

Fotbalistul a mai afirmat ca starea accentuata de oboseala a colegilor sai si-a pus amprenta asupra evolutiei acestora in disputa cu echipa din Hexagon: "Am avut meciuri din trei in trei zile, atat in campionat, cat si in Liga Campionilor. In ultima etapa de campionat, Unirea Urziceni ne-a pus mari probleme. Asta s-a vazut si aseara (n.r. marti), ca se simte oboseala la jucatori".

Fostul international sustine ca Maurizio Trombetta si-a demonstrat valoarea pana in momentul de fata si isi doreste ca italianul sa ramana pe banca echipei si in sezonul urmator: "Nici nu se pune problema ca Trombetta sa paraseasca echipa. Ne place de el si a demonstrat pana acum ca are valoare. Sper ca el sa ramana la noi si in sezonul urmator".

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut marti in fata formatiei franceze Girondins Bordeaux, scor 1-2, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor si a cazut pe ultimul loc.

In celalalt meci al grupei, AS Roma s-a impus, pe teren propriu, in fata lui Chelsea cu scorul de 3-1.
Clasamentul grupei: 1. Chelsea 7p (6-3), 2. AS Roma 6p (7-5), 3. Bordeaux 6p (4-8), 4. CFR Cluj 4p (3-4).
Urmatoarea etapa va avea loc la 26 noiembrie si programeaza urmatoarele intalniri: CFR Cluj-AS Roma si Bordeaux-Chelsea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.