Jucatorii echipei Steaua au efectuat marti seara antrenamentul oficial pe jumatate din terenul de pe Stade Gerland, din cauza faptelor ca gazdele au incercat sa protejeze pe cat posibil gazonul de ploile puternice care cad de mai multe zile asupra Frantei, transmite trimisul NewsIn la Lyon

In ciuda incercarilor organizatorilor de a proteja terenul de ploile puternice, gazonul arata foarte rau, avand numeroase denivelari si portiuni de iarba lipsa.

Jucatorii stelisti au efectuat in primul sfert de ora al sedintei de pregatire clasicul cinci contra doi, in timp ce portarii s-au pregatit separat.

De partea cealalta, jucatorii lui Lyon au efectuat in primul sfert de ora sprinturi pe 20 de metri si execitii 5 contra 2, care s-au transformat treptat in 6 contra 2 si 7 contra 2. Tehnicianul Claude Puel si-a supravegheat si sfatuit permanent elevii, in timp ce Juninho si Benhema au fost responsabilii cu buna dispozitie in lotul francez.

Partida Olympique Lyon-Steaua, din Grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stade Gerland. In tur, formatia franceza s-a impus cu scorul de 5-3 la Bucuresti. Dupa trei etape disputate, Steaua este pe ultimul loc cu un punct, in timp ce Lyon ocupa locul 2, cu 5 puncte. Grupa este condusa de Bayern, care are 7 puncte, iar cealalta echipa, Fiorentina, se afla pe locul 3, cu doua puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.