"Este greu sa pierzi toate punctele in dubla cu Bordeaux, este exact invers de cum ne-am asteptat. Din pacate, in fotbal se poate orice. Ne-au dominat fizic, ca si la Bordeaux. Au jucat destul de tare, i-am pierdut pe Tony si Souza care au fost scosi din joc, dar din pacate si asta face parte din fotbal. In repriza a doua am jucat mai slab, n-am mai avut forta, parca nu ne-am mai dorit asa de mult victoria ca in celelalte meciuri. Suntem dezamagiti", a declarat Iuliu Muresan, marti.

Presedintele clujenilor a marturisit ca echipa sa a avut meciuri grele si in campionat si nu poate juca cu aceeasi intensitate din 3 in 3 zile, opinand ca meciul greu cu Urziceniul i-a costat pe jucatori. Iuliu Muresan a regretat din nou lipsa lui Trica, suspendat, si a fost de parere ca acesta ar fi putut schimba soarta echipei in meciul cu Bordeaux.

Un alt regret l-a reprezentat pentru presedintele ardelenilor rezultatul din meciul AS Roma - Chelsea, 3-1, care nu avantajeaza pe CFR. "Acest rezultat este o surpriza. S-ar putea ca Roma sa aiba sansa sa ajuga pe 2 in grupa", a fost de parere Iuliu Muresan, care a adaugat: "Se vede ca nu avem experienta la acest nivel, insa in cinci ani este posibil sa jucam o finala de Liga Campionilor".

Oficialul clujenilor a comentat ironic faptul ca nicio personalitate din fotbalul romanesc nu a fost prezenta in tribune la meci. "Noi jucam fotbal pentru public. Probabil le este mai greu sa ajunga la Cluj. Din pacate, echipa nu a fost la inaltimea publicului astazi", a spus presedintele lui CFR.

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut marti in fata formatiei franceze Girondins Bordeaux, scor 1-2, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor si a cazut pe ultimul loc.