Barbatului in varsta de 58 de ani i s-a facut rau in minutul 15 al partidei dintre FC Vaslui si Poli Iasi, scor 3-0, din Cupa Romaniei, iar medicii prezenti la stadion au incercat resuscitarea lui la fata locului, dar cum nu s-a putut face nimic, acesta a fost transportat de urgenta la Spitalul Judeatean Vaslui.

Spectatorul, care era un medic din Iasi si urmarea partida de la Tribuna I, a fost luat cu o ambulanta in care i s-au mai acordat mai multe ingrijiri medicale si, desi initial s-a crezut ca este in afara oricarui pericol, el a murit in drum spre spital.

Pacientul a fost transportat la Spitalul Judetean, iar cadrele medicale au incercat din nou sa il resusciteze, dar, din pacate, nu s-a mai putut face nimic, iar barbatul a fost declarat decedat. Cadrele medicale sustin ca barbatul era cunoscut ca o persoana cu antecedente medicale, el aflandu-se in evidenta doctorilor cu probleme cardiace.

FC Vaslui a castigat, marti, pe teren propriu, scor 3-0, partida cu Politehnica Iasi din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, la debutul lui Viorel Moldovan pe banca tehnica, si s-a calificat in optimile competitiei, unde va intalni gruparea CS Otopeni.