Meciul campionului mondial WBC, Adrian Diaconu, in care acesta isi punea titlul in joc, cu Silvio Branco, a fost amanat, dupa ce romanul s-a accidentat la mana in timpul unui antrenament saptamana trecuta, informeaza NewsIn.

Oficialii clubului Interbox, la care este legitimat Diaconu, au declarat ca romanul isi va putea apara titlul in fata lui Branco, doar ca meciul va fi amanat.

Purtatorul de cuvant al Interbox, David Messier, a explicat ca pentru moment nu se stie cat de grava este accidentarea lui Diaconu de la mana dreapta, aceeasi care a dus la anularea meciului cu Chad Dawson de pe 29 septembrie 2007.

Adrian Diaconu are programat un control medical in aceasta saptamana dupa care va afla cat de grava este accidentarea.

In luna mai a anului 2007, Diaconu l-a invins prin KO tehnic pe americanul Rico Hoye si a devenit challenger pentru titlul mondial WBC la categoria semigrea. Pe 29 septembrie, Diaconu trebuia sa-l intalneasca pe Chad Dawson intr-un meci pentru titlu, dar din cauza unei accidentari la mana dreapta, in locul romanului s-a luptat columbianul Epifanio Mendoza.

Adrian Diaconu a castigat pe 19 aprilie 2008 titlul mondial interimar la categoria semigrea a versiunii WBC, dupa ce a trecut, la puncte, de americanul Chris Henry. Pugilistul american Chad Dawson s-a impus la puncte in fata lui Glen Johnson (116-112), la 13 aprilie, si si-a pastrat titlul mondial WBC la categoria semigrea, pe care urma sa si-l apere in fata romanului Adrian Diaconu. Dawson a refuzat sa boxeze cu romanul si astfel Diaconu a devenit campiona mondial WBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.