CFR are asigurata calificarea in primavara europeana daca va reusi sa castige marti partida cu viticultorii Frantei din Liga Campionilor
Miresmele si inflorescentele primaverii europene 2009 fac ca Feleacul sa tremure de emotie. Intr-o grupa a Champions League cu AS Roma, Chelsea si Bordeaux, pana la urma decisiva se dovedeste dubla cu girondinii, in urma careia CFR Cluj isi poate face socotelile pentru anotimpul fotbalistic ce urmeaza iernii. In urma cu doua saptamani, fara sa fie mai slabi decat adversarii, elevii lui Maurizio Trombetta au ratat sansa de a o scoate pe Bordeaux din concurs si l-au pierdut pentru meciul de azi pe capitanul Eugen Trica, eliminat.

Cheia succesului se afla insa in mainile antrenorului italian, care, asa cum a stiut sa deschida poarta Romei, sa o apere pe a CFR-ului in fata lui Chelsea si sa conceapa la Bordeaux o tactica ce a fost subminata doar de unul dintre cei care trebuiau sa o aplice, tot asa acum are misiunea de a marca un gol mai mult decat jucatorii lui Laurent Blanc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.