Antrenorul lui AS Roma, Luciano Spalletti, a declarat luni ca nu ii este frica de faptul ca echipa sa poate continua seria partidelor pierdute, dupa ce marti va intalni pe Chelsea, pe Stadio Olimpico, in etapa a patra a Grupei A din Liga Campionilor, informeaza NewsIn

"Nu imi este frica de nimeni si nu vreau sa transmit niciun fel de presiune asupra echipei", a spus antrenorul Luciano Spalletti. AS Roma a pierdut cu 0-2 ultimul meci disputat in campionat, contra lui Juventus Torino, si a inregistrat cinci meciuri consecutive fara victorie, fiind pe locul 17 in Serie A.

Tehnicianul a explicat ca problema echipei este una "psihologica". "Trebuie sa analizam erorile pe care le-am facut, dar jucatorii sa fie si constienti de capacitatile lor", a adaugat italianul, care a precizat ca prezenta lui Totti pe teren este incerta.

"Orice echipa trece prin momente mai grele, iar noi trebuie sa fim acum pregatiti pentru orice adversar pentru a depasi acest moment dificil. Meciul este foarte important, pentru ca avem nevoie de puncte. Tactica se poate schimba in functie de nevoile echipei, noi trebuie sa ne cream cat mai multe faze de atac", a spus Spalletti, care nu a vrut sa comenteze posibila sa inlocuire cu antrenorul Carlo Mazzone, asa cum a speculat presa italiana.

Mijlocasul Daniele de Rossi a afirmat ca vrea ca echipa sa castige meciul contra lui Chelsea pentru a se putea impaca cu suporterii. "Noi trebuie sa ne facem cat mai bine treaba, dar nu pot sa spun ca jucam pentru Spalletti, ci vrem rezultate bune pentru toata echipa. Toti vrem ca el sa ramana alaturi de noi. Stiu ca o sa fie foarte greu meciul cu englezii, pentru ca au jucatori foarte valorosi, precum Terry, Lampard sau Drogba", a afirmat jucatorul Romei.
Meciul dintre AS Roma si Chelsea va avea loc marti, de la ora 21:45, in Grupa A a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.