Jucatorii formatiei franceze Bordeaux au efectuat luni seara antrenamentul oficial dinaintea meciului cu CFR, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu si au pus accent in prima parte a sedintei de pregatire pe pasele dintr-o singura atingere, transmite corespondentul NewsIn

In primele zece minute in care sedinta de antrenament a fost deschisa presei, jucatorii lui Laurent Blanc au efectuat exercitii de stretching si alergari usoare.

Dupa ce le-a dat cateva indicatii, Laurent Blanc a impartit jucatorii in doua echipe, una formata din 9 fotbalisti, iar cealalta din 8 si le-a cerut elevilor sai sa exerseze pasele dintr-o singura atingere.

La randul lor, jucatorii campioanei CFR Cluj au efectuat, luni, antrenamentul oficial inaintea partidei cu Bordeaux. Dupa cateva minute de incalzire, ardelenii au organizat o miuta, unde fiecare jucator avea voie sa atinga o singura data mingea. Totul a durat aproximativ cinci minute, sub privirea atenta a lui Maurizio Trombetta.

Tehnicianul a comandat alte cinci minute de stretching, sub comanda preparatorului fizic Ze Pedro, dupa care fotbalistii au jucat din nou o miuta, insa de data aceasta au avut voie la doua atingeri. Campionii au ras si au glumit dupa fiecare gafa a vreunui coechipier, toti parand extrem de degajati, la fel si Maurizio Trombetta, care asistat de pe margine.

Partida CFR Cluj-Girondins Bordeaux, din Grupa A a Ligii Campionilor, va avea loc, marti, de la ora 21:45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Dupa trei etape disputate, CFR Cluj se afla pe locul 2, cu 4 puncte, iar Bordeaux ocupa ultima pozitie, cu 3 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.