Atacantul echipei Auxerre, Daniel Niculae, a declarat luni ca la Rapid, fosta sa echipa, domneste haosul si a fost de parere ca giulestenii au ajuns in aceasta situatie din cauza actionarilor clubului, anunta NewsIn
"La Rapid, haos este cuvantul cel mai indicat. Nu cred ca s-a mai intamplat sa fie asa ceva. Cred ca toate aceste probleme au plecat de la actionari", a declarat Daniel Niculae, intr-un interviu acordat postului Antena 1, primul dupa moartea tatalui sau, care a avut loc la inceputul lunii septembrie.
Fostul jucator rapidist i-a luat apararea colegului sau Dani Coman si a apreciat ca echipa din Giulesti "joaca prost fara el" in teren.

Atacantul a refuzat sa vorbeasca despre echipa nationala, dupa episodul in care a fost convocat initial pentru meciul cu Franta, insa la sosirea pe Aeroportul Otopeni a aflat ca selectionerul a renuntat la serviciile sale, dar a dat de inteles ca ii este greu sa depaseasca acest moment. "Nu vreau sa vorbesc despre echipa nationala. Este un moment greu din viata mea, din cariera mea si vreau sa imi indrept atentia spre echipa de club", a spus jucatorul lui Auxerre, care a promis ca ii va dedica tatalui sau toate golurile pe care le va mai inscrie de-a lungul carierei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.