Fostul international german Jens Lehmann nu a fost convocat de selectionerul Joachim Low pentru partida amicala cu Anglia, intalnire cu prlilejul careia portarul lui Stuttgart ar fi vrut sa-si ia ramas bun de la suporterii echipei nationale, informeaza NewsIn

"Trebuie sa profitam de intalnirile amicale pentru a da sansa jucatorilor tineri sa acumuleze experienta la nivel international. Ar fi fost frumos pentru Jens sa mai imbrace o data tricoul nationalei impotriva Angliei, mai ales ca a evoluat timp de cinci ani la Arsenal, in Premier League. Lehmann a facut multe pentru fotbalul german, iar in ceea ce ma priveste, pot spune ca am avut o relatie foarte buna cu el pe durata intregii perioade in care am lucrat impreuna", a afirmat selectionerul Joachim Low.

Lehmann (38 de ani) a aparat ultima data poarta echipei nationale a Germaniei in finala pierduta in fata Spaniei, scor 0-1, la EURO 2008. La finalul competitiei din Austria si Elvetia fostul goalkeeper al Borussiei Dortmund si-a anuntat retragerea din fotbalul international.

Germania si Anglia se vor intalni intr-o partida de verificare care se va disputa la Berlin, pe data de 19 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.