"E obligatorie o victorie pentru noi in meciul cu Bordeaux. Daca nu castigam marti, atunci va trebui sa batem pe AS Roma, dar e important sa nu pierdem jocul cu francezii. Putem invinge pe oricine, nu concepem sa ne bata Bordeaux la Cluj. Trebuie sa luam patru puncte din jocurile care au ramas pentru a ne asigura calificarea mai departe", a spus Muresan.

Conducatorul ardelenilor a adaugat ca obiectivul este clasarea pe pozitia a treia, insa e convins ca CFR poate ajunge in optimile Ligii Campionilor: "Daca e sa o luam dupa locul din clasament, ne-am depasit obiectivul. Noi ne-am propus sa incheiem pe locul 3, dar avem sanse sa continuam in Liga Campionilor daca vom lua patru puncte in urmatoarele doua meciuri".

Muresan a opinat ca elevii lui Trombetta le vor intoarce serviciul francezilor din meciul tur si vor juca agresiv. "Va veni si randul nostru sa jucam agresiv. In meciul din Franta, Bordeaux a depasit totusi limita. Arbitrul le-a permis acestora sa joace agresiv. La noi, Trica a fost eliminat destul de usor, dar asta e, ramane la decizia arbitrilor. Oricum, in tur, nu meritam sa pierdem, Bordeaux nu ne-ar fi invins daca nu era acel autogol", a incheiat oficialul ardelenilor.

Partida CFR Cluj-Girondins Bordeaux, din Grupa A a Ligii Campionilor, va avea loc, marti, de la ora 21:45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Dupa trei etape disputate, CFR Cluj se afla pe locul 2, cu 4 puncte, iar Bordeaux ocupa ultima pozitie, cu 3 puncte.