"E un meci deosebit de important, care are sanse mari sa definitiveze clasamentul grupei. Este un meci decisiv asa cum au fost si celelalte. Avem un moral foarte bun dupa victoria din campionat cu Urziceni. Exista un punct diferenta intre noi si Bordeaux si din aceasta cauza este foarte important sa nu pierdem", a spus Trombetta.

Italianul sustine ca singura sansa pe care CFR o are pentru a nu fi surprinsa este sa domine meciul pe toata durata celor 90 de minute. "Poate noi, jucand acasa, avem un mic avantaj. Echipa este putin obosita dupa ultimele jocuri, dar este bine ca avem o zi in plus de odihna fata de Bordeaux. Ei joaca acasa si in deplasare in acelasi sistem, 4-2-3-1, cu jucatori rapizi de atac si contraatacuri deosebit de periculoase. Va trebui sa dominam Bordeaux tot meciul pentru a nu avea surprize", a adaugat tehnicianul.

Trombetta a vorbit si despre absenta portarului Ulrich Rame din poarta francezilor in urma unei accidentari. "Este o absenta importanta pentru ei, dar si noi avem aceleasi probleme pentru ca ne lipsesc Didi si Trica. Oricum, e normal sa apara asemenea probleme intr-un ritm foarte alert cum e acesta", a conchis acesta.
Partida CFR Cluj-Girondins Bordeaux, din Grupa A a Ligii Campionilor, va avea loc, marti, de la ora 21:45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Dupa trei etape disputate, CFR Cluj se afla pe locul 2, cu 4 puncte, iar Bordeaux ocupa ultima pozitie, cu 3 puncte.