Fotbalistul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a fost surprins de camerele de televiziune in timp ce il scuipa pe jucatorul formatiei Malaga, Duda, in timpul partidei dintre cele doua grupari din etapa a 9-a din Primera Division, informeaza NewsIn
"Messi a avut un rol important in victoria pe care FC Barcelona a obtinut-o impotriva gruparii Malaga, dar f ara indoiala insa, nu toate actiunile argentinianului din timpul partidei au fost demne de lauda. Camerele de televiziune l-au surprins pe Messi in timp ce il scuipa pe portughezul Duda. Totul s-a intamplat dupa ce ambii jucatori au cazut in urma unui duel ce a parut unul normal. Messi nu l-a inteles asa, astfel incat si-a scuipat adversarul. E o actiune care surprinde, pentru ca pana acum fotbalistul a avut un comportament exemplar", arata sursa citata.

FC Barcelona a trecut, in deplasare, de Malaga, scor 4-1, intr-un meci din etapa a 9-a a campionatului Spaniei, iar unul dintre goluri a fost marcat de argentinianul Lionel Messi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.