Fostul international a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu gruparea finantata de Adrian Porumboiu, inlocuindu-l pe banca tehnica a moldovenilor pe Viorel Hizo, al carui contract a fost reziliat dupa egalul de vineri seara, de pe teren propriu, cu Gaz Metan Medias
De asemenea, fostul arbitru Anton Helesteanu a fost numit presedinte executiv al clubului din Vaslui. Porumboiu a anuntat ca noul presedinte al CA va fi Ciprian Damian, iar vicepresedinti vor fi Catalin Popa si Octavian Apetrei, in timp ce Ion Danciu, un alt fost arbitru, a fost numit director executiv. "Simplul motiv pentru care l-am adus pe Viorel Moldovan la Vaslui este ca atunci cand spui numele lui amintesti de o cariera importanta, greu de egalat. Mizez pe dorinta lui de a-si depasi condita de fost mare jucator. Este cea mai nimerita, potrivita si la locul ei numire. Cred ca va fi un mare antrenor. Am mana buna si sunt convins ca asa cum de la Vaslui au plecat doi mari antrenori, care sunt acum la Steaua si la Dinamo, asa si Moldovan va pleca la o echipa mare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.