CS Otopeni a furnizat surpriza etapei a XIII-a a Ligii I, remizand 2-2 pe terenul Universitatii Craiova. Oltenii s-au intors dupa aproape un an pe Stadionul 'Ion Oblemenco'

Scorul a fost deschis in minutul 6 de catre Prepelita, care a fructificat o pasa venita de la Florin Costea.

Ocaziile au curs la poarta oaspetilor, insa rezultatul a ramas neschimbat. Ultimul sfert de ora a fost mult mai animat. In minutul 76, Otopeniul a reusit egalarea prin Nibombe, oaspetii bucurandu-se doar 4 minute de golul marcat, pentru ca Woobay a refacut avantajul oltenilor. Dupa alte patru minute, CS Otopeni a mai lovit o data, egaland prin Kalle. Reusita oaspetilor a fost contestata de catre gazde pe motiv ca marcatorul golului s-a aflat in offside, nesemnalizat de asistentul Monica Rigo. "Pe Craiova se fac experimente! Pe aceasta Monica Rigo, care n-are treaba cu fotbalul, o trimit tot la noi, ca suntem gazde bune. Un stadion intreg a vazut offside-ul de la golul lui Kalle", a spus patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.

Seful oltenilor nu l-a iertat nici pe Alexandru Tudor, care maine va arbitra meciul FC Barcelona-FC Basel din Grupa C a Ligii Campionilor. "Maniera de arbitraj a influentat rezultatul. Au fost greseli in lant facute de arbitri. Pe langa golul doi al lor marcat dintr-un offside foarte mare, Tudor trebuia sa ne acorde un penalty. El arbitreaza impecabil, dar in aceasta seara (n.r. – sambata seara) nu a facut-o. Este un clasament mincinos. Noi trebuia sa avem cu doua puncte mai mult si sa fim pe locul 3 al clasamentului", a spus Mititelu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.