Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Felipe Massa, care a pierdut titlul de campion mondial in ultimul viraj al ultimei curse a sezonului, le-a multumit celor care l-au ajutat in acest an si a adaugat ca nu va uita usor ziua acestei curse, informeaza NewsIn

"Sunt foarte mandru de aceasta cursa, de echipa, de lumea care a fost alaturi de mine si m-a sustinut mai mult ca niciodata. Este o zi foarte emotionanta pentru mine, pentru ca totul a fost aproape perfect. L-am vazut pe Lewis ca l-a depasit pe Glock, iar atunci am trecut prin toate starile posibile. Din pacate am ratat titlul la un singur punct, dar asa sunt cursele, trebuie sa fim mandri de munca noastra si de tot campionatul. Stiu sa castig, stiu sa pierd, voi avea multe de invatat dupa aceste zile", a declarat Felipe Massa.

Presa engleza scrie ca MP al Braziliei, ultima etapa a sezonului, poate fi considerata una dintre cursele cu cel mai antrenant final din istorie, dupa ce Massa s-a putut considera pentru cateva secunde campion mondial, dar Hamilton a reusit sa termine pe locul 5, pozitiei care i-a asigurat titlul.

"Titlul parea ca a fost pierdut pentru al doilea an consecutiv, iar Hamilton trebuie sa-i multumeasca lui Timo Glock, a carui Toyota era echipata cu cauciucuri de uscat, iar in momentul in care l-a depasit a fost ca si cum s-ar fi deschis portile Raiului", comenteaza presa britanica.

Pilotul britanic Lewis Hamilton a castigat, duminica, titlul mondial la piloti, reusind sa termine pe primul loc in clasamentul general, desi s-a clasat in ultima cursa a sezonului, Marele Premiu al Braziliei, pe locul 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.