Mijlocasul roman de la Besiktas, Daniel Pancu, a fost criticat dur de ziarele turcesti pentru individualismul de care a dat dovada in meciul cu Istanbulspor, scor 1-1.

Jurnalul Vatan noteaza, intr-un editorial semnat de Sanli Sarialioglu, ca Pancu nu merita nici macar sa fie aparat, deoarece este un fotbalist de nota 0. "Pancu are nevoie de o alta minge. Echipa sa joace impreuna cu o minge, iar Pancu sa joace singur, cu propriul balon. S-a schimbat mult. Acest om nu era asa", noteaza cotidianul Hürriyet. La randul sau, Fanatik scrie, sub titlul "Criza Pancu", ca fotbalistul roman a fost certat de tehnicianul Riza Calimbay dupa o faza la care ar fi trebuit sa ii paseze unui coechipier, dar a preferat sa tina mingea, iar apoi a pierdut-o. Editorialistul Basri Baykoc, de la acelasi cotidian, considera ca Besiktas nu a obtinut o victorie din cauza indiferentei jucatorilor Pancu si Carew si a ocaziilor ratate de Tumer. Milliyet i-a acordat lui Pancu nota 5 si relateaza, de asemenea, faza din minutul 30, cand jucatorul roman a fost certat de Calimbay.

DOAR CU FENER

Sabah scrie ca Daniel Pancu a jucat bine in acest sezon doar in meciul cu Fenerbahce. "Iar in acel meci era portar. In partida cu Istanbulspor, Pancu a ratat o ocazie incredibila", noteaza Sabah. Türkiye considera ca fotbalistul roman a ramas sub influenta meciului castigat in fata echipei Fenerbahce. "Duminica, Pancu s-a lasat dus de val, a fost individualist si a fost certat de Riza Calimbay asa cum n-a mai patit-o niciodata in viata", se precizeaza in Türkiye.