Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat, vineri, ca delegarea lui Alexandru Deaconu la derbyul Dinamo- Steaua este periculoasa si a opinat ca ros-albastrii ar putea fi dezavantajati, pentru ca orice greseala a centralului ar putea fi considerata ca fiind o decizie "pro Steaua"

"Delegarea lui Deaconu e periculoasa atata timp cat lumea din fotbal face acuzatii inainte de meci. In fotbal trebuie sa pornim de la prezumtia de vinovatie. La meciul cu Rapid, Deaconu a arbitrat corect si decizia ca meciul sa se termine cu 3-0 a fost regulamentara. Orice delegare e discutabila, pentru ca oricine e liber sa zica ce vrea. Este un arbitru de pe lista FIFA si ne-a dezavantajat si pe noi in unele meciuri, dar asta e, nu avem ce face", a declarat, vineri, Valeriu Argaseala, care a asistat la meciul din Liga a III-a dintre Steaua II si Medgidia.

Presedintele stelist s-a declarat iritat ca se discuta prea mult despre delegarea de la acest derby si a continuat: "Nu inteleg de ce se face atata caz de delegarea lui Deaconu. Toate acuzatiile celor de la Dinamo, ca Deaconu e arbitrul Stelei, se vor intoarce impotriva noastra pentru ca, in situatia in care va gresi, se va zice ca a ajutat-o pe Steaua. Orice decizie a lui va fi interpretata ca fiind pro Steaua".

Argaseala a vorbit si despre situatia antrenorului Dorinel Munteanu, despre care cei de la Universitatea Cluj sustin ca nu si-a reziliat contractul cu formatia lor. "Inca suntem in discutii cu cei de la "U". Ei inteleg altfel problema, conducatorii lor incearca sa faca presiuni, nu doresc rezilierea contractului, dar vom merge saptamana viitoare sa rezolvam probema. Ei vor sa recupereze sumele pe care le-au cheltuit cu Dorinel, dar nu este problema noastra, nu noi trebuie sa platim", a spus presedintele Stelei.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a asistat vineri dupa-amiaza la meciul dintre Steaua II si Medgidia, incheiat cu scorul de 4-1 in favoarea ros-albastrilor. Doua dintre golurile celor din Ghencea au fost marcate de atacantul peruan Ricardo Pedriel. De la prima echipa au mai evoluat in acest meci Baciu, Ochirosii si Cristocea. La acest meci au mai asistat Teia Sponte, secundul Pedrazzini, Gabi Popescu si fundasul Sorin Ghionea, timp de o repriza.

In timpul meciului, Argaseala a avut o discutie cu patru dintre liderii galeriei steliste, printre care s-a aflat si Gheorghe Mustata, si a anuntat ca a rezolvat problema cu suporterii. "Nu numai un derby Dinamo- Steaua, ci toate meciurile ar trebui onorate de suporterii stelisti. A avut loc o discutie lamuritoare intre suporteri si patron. Trebuie sa stim in ce stadiu ne aflam dupa fiecare meci", a spus Argaseala.

Presedintele stelist a facut precizari si despre formarea unei galerii din elevi, anuntand ca intentia clubului de a oferi bilete gratuite a fost gresit inteleasa. "Vrem sa-i apropiem pe elevi de Steaua si de aceea am oferit 800 de bilete pentru liceeni in Liga Campionilor. S-a inteles gresit in presa ca vrem sa facem galerie de elevi. Nu poate fi niciodata o distanta prea mare intre patron si galerie, pentru ca toti ne dorim sa fie bine pentru Steaua", a explicat Argaseala. Acesta a mai dat asigurari ca si problema biletelor de la derby a fost rezolvata. "Am vorbit cu toti cei de la Dinamo, cu Jandarmeria, cu cei de la FRF. Clubul Dinamo a fost obligat sa ne puna la dispozitie 5% din numarul biletelor. Noi a trebuit sa uzam de aceasta decizie", a anuntat presedintele Stelei.

Derby-ul etapei a 13-a a Ligii I, dintre Dinamo si Steaua, se va disputa sambata, de la ora 21:00, si va fi arbitrat de centralul Alexandru Deaconu, care va fi ajutat de Cristian Nica si Marcel Savaniu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.