Atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney, i-a cerut scuze prin intermediul unei scrisori fotografului pe care l-a scuipat in luna iunie, la Londra, dupa ce politia l-a amenintat ca il va trimite in fata judecatorilor, informeaza editia de vineri a cotidianului The Telegraph

Internationalul englez in varsta de 22 de ani a petrecut, joi seara, jumatate de ora la sectia de politie Holborn, unde a fost amenintat cu arestul si cu trimiterea in fata justitiei daca nu isi va cere scuze pentru gestul sau din urma cu cateva luni.

Sursa citata noteaza ca Rooney a mai fost la sectia respectiva si in dimineata zilei de joi, insa a fost trimis acasa pentru ca nu avea scrisoarea care trebuia sa contina scuzele adresate fotografului.

Atacantul englez a fost audiat in luna iulie de politia britanica, deoarece a fost banuit ca a scuipat deliberat un fotograf. Acesta a sustinut ca nu a avut intentia sa il scuipe pe fotograf, insa, ulterior, expertizele au relevat ca saliva de pe hainele fotoreporterului coincide cu ADN lui Rooney.

Prezenta fotbalistului la departamentul de politie din Londra a fost confirmata de un purtator de cuvant al autoritatilor locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.