Actionarul lui Dinamo, Dragos Savulescu, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca in urma unei sedinta a Consiliului de Administratie conducatorii clubului au ajuns la un acord si au capat, pentru moment, discutiilor contradictorii, insa totul se va clarifica in acesta iarna

"S-a depasit momentul de tensiune dintre actionari, dar lucrurile se vor clarifica la iarna. A avut loc o sedinta a CA in cursul acestei saptamani si ne-am hotarat sa se incheie aceste polemici pana dupa finalul turului. S-au punctat mai multe lucruri de care speram ca se va tine cont", a declarat Savulescu.

Acesta a precizat ca in iarna vor fi luate mai multe masuri la club pentru a stabiliza situatia. "E posibil orice in iarna, de la plecari si pana la veniri de actionari. Din punctul meu de vedere, vom gasi solutii optime, poate si o forma de autofinantare pentru ca in acest moment creditarile sunt prea mari", a afirmat omul de afaceri.

Dragos Savulescu a mai dezvaluit ca la ultima sedinta a CA nu s-a discutat absolut nimic despre cooptarea dintre actionari a lui Ionut Negoita. "Nu a intrat in discutie venirea domnului Negoita la Dinamo. Exista un statut al clubului, aceasta posibilitate trebuie analizata din interior. Pentru ca el sa devina actionar la Dinamo, ar trebui ca unul dintre noi sa plece. Eu nu vad cine ar dori sa plece", a conchis actionarul dinamovist.

La finalul saptamanii trecute, vicepresedintele Vasile Turcu ii acuza pe Nicolae Badea, Dragos Savulescu si Florian Walter ca nu mai finanteaza gruparea din Stefan cel Mare de cateva luni, cerandu-i totodata demisia lui Badea din fruntea CA, deoarece se ocupa de sponsorizarea unei alte echipe, UTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.