Mijlocasul lui Real Madrid, Ruben de la Red, a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a lesinat pe teren in minutul 13 al partidei dintre formatia sa si Real Union, care s-a disputat joi seara in Cupa Regelui, informeaza NewsIn

"Se pare ca a lesinat din cauza efortului fizic. Daca nu vor aparea alte complicatii, se va intoare vineri la Madrid, unde va fi supus unor controale medicale amanuntite. In prezent, jucatorul si-a revenit si se simte bine", a afirmat o persoana din staff-ul medical al madrilenilor.

Incidentul s-a produs in minutul 13 al intalnirii care a vut loc la Irun, moment in care De la Red a cazut in zona de la centrul terenului fara ca niciun adversar sa-l bruscheze. Doctorii i-au acordat in graba asistenta medicala, iar jucatorul in varsta de 23 de ani si-a revenit la vestiare de unde a fost transportat la spital.

Real Madrid a pierdut joi seara, in deplasare, scor 2-3, in fata formatiei Real Union, din liga a III-a spaniola, intr-o partida contand pentru prima mansa 16-imilor Cupei Regelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.