Mijlocasul englez David Beckham va ajunge din ianuarie la formatia italiana AC Milan, dupa ce clubul sau, LA Galaxy, a fost de acord cu imprumutul jucatorului, informeaza NewsIn

"AC Milan anunta sosirea lui David Beckham sub forma de imprumut. S-a ajuns la un acord final intre parti, iar jucatorul englez va fi 'rossonero' incepand cu 7 ianuarie 2009", se arata intr-un comunicat oficial al gruparii milaneze.
Clubul nu a dat detalii referitoare la durata contractului, dar directorul sportiv al echipei, Umberto Gandini, a afirmat ca Beckham va reveni in Statele Unite cand va incepe campionatul american.

Fostul capitan al nationalei Angliei, in varsta de 33 de ani, a avut mai multe probleme de sanatate la formatia din MLS, lipsind in mai multe partide. El are 107 selectii in prima reprezentativa si mai are nevoie de inca doua pentru a-l depasi pe Bobby Moore.

Selectionerul Angliei, Fabio Capello, a fost de parere ca Milan a facut o afacere buna prin aducerea la echipa a lui Beckham. "Milan a efectuat un transfer foarte bun. La Real Madrid nu l-am mai inclus in lot pentru ca semnase deja cu LA Galaxy, dar se antrena zilnic, asa ca l-am reprimit. Este un baiat serios, foarte sensibil, profesionist. Oamenii cred despre el ca este un adevarat 'playboy' in afara terenului, dar nu este adevarat", a afirmat antrenorul italian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.