Unul dintre coproprietarii clubului englez Liverpool, George Gillett, a afirmat, joi, ca nu sunt adevarate informatiile potrivit carora echipa este de vanzare, iar partenerul sau, Tom Hicks, a gasit deja un cumparator, informeaza Sky Sports

Oamenii de afaceri Tom Hicks si George Gillett au cumparat clubul in februarie 2007, iar americanii au fost criticati de suporteri, fiind de mai multe ori aproape sa-si vanda actiunile, deoarece nu mai puteau sustine gruparea. Cei doi au si un imprumut de 350 de milioane de lire sterline de la RBS, iar presa engleza a scris ca ei vor sa vanda clubul pentru a acoperi cheltuielile.

"Toate aceste informatii sunt inventate. Nu am niciun alt comentariu de facut in legatura cu acest aspect, tot ceea ce pot sa spun este ca s-a speculat mult pe seama acestui lucru", a spus Gillett, care a precizat ca are incredere in forta financiara a echipei, dar si a celorlalte cluburi din Premier League. "Ceea ce citesc in ziare nu poate sa fie considerat a fi o sursa de incredere. Cred ca avem forta sa depasim orice problema financiara. Mai multe sporturi au simtit impactul crizei economice, asa ca este bine sa fie precauti", a adaugat acesta.

"Au avut loc anumite intamplari care i-au suparat pe fani, iar acestia era nervosi pe mine si pe Tom. Comunicarea cu suporterii nu este atat de proasta si cred ca acum au rabdare si cu echipa, pentru ca are nevoie de liniste pentru a se exprima cat mai bine pe teren", a afirmat Gillett unui post canadian de radio.
Actionarul lui Liverpool a adaugat ca este multumit de jocul echipei sub conducerea lui Rafael Benitez si il considera pe acesta unul dintre cei mai valorosi tehnicieni din acest moment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.