La Rapid va fi liniste pana pe 2 decembrie, ziua in care a fost convocata Adunarea Generala a Actionarilor, care are trecuta pe ordinea de zi marirea capitalului social al societatii. Adica, exact invers de cum s-a intamplat acum doi ani, cand Copos, pentru a scapa la intrunirile AGA de cei 66 de rapidisti care au primit cate o actiune de la Jean Valvis, a micsorat capitalul social de la 16 milioane euro la doar doua milioane euro
Chiar daca pana acum nu a fost de acord cu marirea de capital preconizata, Copos se pare ca a fost constrans sa accepte AGA din decembrie, cand capitalul social se va mari cu 15 milioane euro, bani din care se vor plati datoriile clubului, iar cele sapte milioane euro investite pana acum de Taher se vor transforma in actiuni. In acest fel, iordanianul va deveni actionar majoritar cu 60% din pachetul de actiuni, iar restul actiunilor ce vor ramane dupa majorarea de capital vor fi listate, urmand a putea fi achizitionate la un pret in jurul a 12 euro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.