Marius Bocaneala a fost ajutat de asistentii Catalin Savu si Catalin Teodor, tot meciul fiind unul cu probleme.

In minutul 40 al partidei, jucatorul de la Cetate Suceava, Martin, a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, iar acesta l-a imbrancit pe arbitru, fotbalistii celor doua echipe fiind foarte aproape de a se lua la bataie.

Centralul a acordat o lovitura de la 11 metri, pentru nemteni, la inceputul reprizei secunde, dar imediat a revenit asupra deciziei, dupa ce si-a dat seama ca infractiunea s-a petrecut in afara careului. Apoi, in ultimul minut al partidei, centralul a mai eliminat un sucevean, Celpan, tot pentru cumul de cartonase galbene.

Meciul a fost prelungit cu sase minute, dar dupa expirarea celor sase minute partida a continuat, iar in minutul 90+7 Bocaneala a acordat penalty pentru nemteni. Au urmat aproximativ patru minute tensionate, in care jucatorii suceveni Stiubei si Cotolan au fost eliminati pentru proteste. De asemenea, presedintele echipei Cetate Suceava, Dumitru Moldovan, a coborat din tribuna oficiala pe gazon, pentru a discuta cu arbitrul, dar in cele din urma decizia a ramas aceeasi.

Dupa marcarea golului de catre Cebotaru, spiritele s-au incins, iar jucatorii celor doua echipe au inceput sa se imbranceasca pe teren. La mijloc a cazut arbitrul Marius Bocaneala, care a fost trantit la pamant si lovit de catre jucatorii echipei gazda. A fost nevoie de interventia fortelor de ordine, care au calmat spiritele si l-au luat pe centralul Bocaneala din mijlocul jucatorilor transportandu-l la cabine.

Ceahlaul Piatra Neamt a castigat miercuri partida cu Cetate Suceava, din etapa a 12-a a Ligii a II-a, prin golul marcat de Cebotaru din penalty in minutul 90+7.