"Sa stiti ca dracul nu e chiar asa negru. Nu e simplu sa lucrezi cu Gigi, dar nu e nici asa dificil cum este prezentata situatia. Important este ca in discutiile pe care le ai cu Gigi Becali, el sa inteleaga ca tot ceea ce faci, faci pentru binele echipei si pentru rezultate. El isi dadea cu parerea despre unii jucatori, mai suna pe parcursul unor jocuri, dar nu se intampla mereu acest lucru", a spus Lacatus.

In ceea ce priveste informatiile conform carora ar fi vrut sa revina asupra demisiei, Lacatus a afirmat: "Eu nu l-am sunat pe Gigi, asa cum s-a tot zis. Niciun moment nu am vrut sa ma reintorc la Steaua, nu s-a pus problema ca eu sa revin asupra demisiei. Jucatorii mi-au zis ca era mai normal sa incheiem altfel conturile. Eu am demisionat pentru ca s-a creat o atmosfera dificila, nu neaparat din cauza rezultatelor".

Marius Lacatus si-a dat demisia din functia de antrenor al Stelei dupa infrangerea cu Olympique Lyon, scor 3-5. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la prezentarea oficiala a noului antrenor, Dorinel Munteanu, ca Lacatus l-a sunat pe varul sau, Virgil Becali, si i-a spus ca ar vrea sa revina asupra demisiei.