Jucatorul echipei Farul, Ben Teekloh, a fost internat, marti, la sectia de chirurgia plastica a Spitalului de Urgeanta Floreasca din Bucuresti, pentru unele investigatii medicale, in urma accidentului pe care jucatorul l-a avut anul trecut cand a suferit arsuri pe o mare parte a corpului
"Ben trebuie sa faca un set de analize, in urma unei usoare forme de tromboflebita, dar este vorba si de controlul periodic, o data la patru luni, care ni s-a recomandat sa il facem in urma accidentului pe care jucatorul l-a suferit anul trecut. Ben va ramane internat doua zile", a declarat Constantin Stamate, directorul de organizare al echipei Farul Constanta.

Ben Teekloh a fost ranit pe 16 august 2007, in jurul orei 13:00, in urma exploziei unei butelii in apartamentul din Constanta in care acesta locuieste. Jucatorul a suferit arsuri de gradul II pe 38% din suprafata corpului, la maini, spate si la picioare, iar pe alocuri a avut si arsuri de gradul III. Fotbalistul s-a recuperat bine si a revenit pe teren in primavara acestui an. Jucatorul liberian a semnat in vara anului trecut un contract pe trei ani cu Farul Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.