Abel Moreno a fost transferat in luna august de la Murcia, dar nu a fost folosit foarte des, el pregatindu-se mai mult cu echipa a doua a clubului ros-albastru, in timp ce Arthuro a fost trimis la satelist dupa meciul cu Lyon, din Liga Campionilor, la interventia patronului Gigi Becali, care a spus ca "nu mai vreau sa il vad pe Arthuro, imi mananca ficatii".

Un alt stelist trimis la Steaua II, Adrian Neaga, despre care Dorinel Munteanu a spus ca il va chema la prima echipa, nu a participat la sedinta de pregatire, deoarece in aceeasi zi a evoluat pentru echipa a doua, in meciul cu Rocar ANEFS, scor 3-0, in care a si marcat.

Dintre jucatorii accidentati, Ifeanyi Emeghara, George Ogararu si Bogdan Stancu s-au antrenat normal, in timp ce Ovidiu Petre si Mirel Radoi s-au pregatit la sala de forta.

Antrenamentul a fost deschis presei in primele 15 minute, iar in acest timp stelistii au facut stretching si exercitii cu preparatorul fizic, in timp ce Dorinel Munteanu a supervizat incalzirea, intervenind in cateva randuri pentru a-l atentiona pe Goian sa se pregateasca mai serios.